ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΤΑ ΠΕΥΣΤΑ

(Δια ζώσης Εκπαίδευση)

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα

Το Πρόγραμμα Εξειδίκευσης απευθύνεται σε:

  • Σε νέους μουσικούς κάθε ηλικίας που επιθυμούν είτε να ξεκινήσουν σπουδές σε πνευστό όργανο ή να διευρύνουν τις τεχνικές τους δεξιότητες και / ή το ρεπερτόριό τους,
  • Σε μουσικούς μεγαλύτερων ηλικιών, οι οποίοι δεν κατέχουν τους απαραίτητους τίτλους σπουδών ή δεν έχουν το χρόνο ή την οικονομική άνεση ώστε να παρακολουθήσουν τα προγράμματα σπουδών 1ου, 2ου και 3ου κύκλου που προσφέρονται από το Τμήμα, ή δεν ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών ωδειακού προσανατολισμού,
  • Σε μουσικούς κάθε ηλικίας (ανήλικους, ενήλικους σπουδαστές, επαγγελματίες) που επιθυμούν ταχύρρυθμη προετοιμασία στις ειδικεύσεις των πνευστών οργάνων για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός διαγωνισμού, ακρόασης (audition) για πρόσληψη στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα ή για εισαγωγή σε κύκλο μουσικών σπουδών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων μουσικής της ημεδαπής και / ή της αλλοδαπής.

 

Σκοπός του προγράμματος

Σκοπός του συγκεκριμένου προγράμματος είναι:

  • Η υψηλού επιπέδου καλλιτεχνική κατάρτιση και προετοιμασία νέων μουσικών πνευστών οργάνων προκειμένου να ανταποκριθούν σε ποικίλες προκλήσεις, στο πλαίσιο ενός πανεπιστημιακού περιβάλλοντος, από υψηλού επιπέδου μουσικούς εκτελεστές με μακρόχρονη εκπαιδευτική εμπειρία.
  • Η διασύνδεση του ΤΜΕΤ με την κοινωνία και την αγορά εργασίας και ειδικότερα με νέους μουσικούς οι οποίοι επιθυμούν να βελτιώσουν και να διευρύνουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες.
  • Η προαγωγή των καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Τμήματος στην κοινωνία και σε πληθυσμιακές ομάδες που δεν απαιτείται να σχετίζονται άμεσα με τις σπουδές 1ου, 2ου και 3ου κύκλου που προσφέρονται από το Τμήμα, τόσο ηλικιακά όσο και από άποψη προϋποθέσεων τίτλων σπουδών.

 

Διάρκεια - Κόστος - Έναρξη - Υλοποίηση Προγράμματος

Διάρκεια:    4 έως 12 ώρες

Κόστος:      135 € (για κάθε κύκλο Αρχαρίων) + 20 € ανά συνεδρία για συνοδεία πιάνου (προαιρετικά) και 170 € (για κάθε κύκλο προχωρημένων) + 20 € ανά συνεδρία για συνοδεία πιάνου (προαιρετικά)

Έναρξη:     16/10/2017 (Υλοποίηση καθ όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους)

Υλοποίηση: Δια ζώσης Εκπαίδευση

Επιστημονικά Υπεύθυνος / Πληροφορίες :

  • Χασιώτης Κωνσταντίνος, Αναπλ. Καθηγητής, Τμ. Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

 

Αναλυτική Περιγραφή

Αναλυτική περιγραφή προγράμματος

 

 

 
Copyright © 2005-2018.