ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

(Εξ αποστάσεως - Σύγχρονη Τηλεκπαίδευση)

 

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα

Απευθύνεται σε Δημοσίους Υπαλλήλους, Φοιτητές, Επιχειρηματίες, Στελέχη Διοίκησης, Ιδιωτικούς Υπαλλήλους, Στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας, Στρατιωτικούς, Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, Στελέχη της Αυτοδιοίκησης, Πολιτικούς, Μέλη μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ), Δημοσιογράφους – σε κάθε πολίτη, ανεξαρτήτως επαγγελματικού τομέα δράσης, που ενδιαφέρεται να έχει την ευρύτερη εικόνα του γίγνεσθαι, να αποκτήσει γνώσεις για την επαγγελματική του δραστηριότητα και να αποκτήσει δεξιότητες σχετικά με τη σωστή διαχείριση κρίσεων και τις διαπραγματεύσεις.

 

Σκοπός του προγράμματος

Σκοπός του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει στελέχη και να δημιουργήσει ικανότητες στη σωστή διαχείριση κρίσεων και στη διαπραγμάτευση.

 

Διάρκεια - Κόστος - Έναρξη - Υλοποίηση Προγράμματος

Διάρκεια:     40 ώρες

Κόστος:      330 Ευρώ

Έναρξη:      11/11/2019     14/10/2019

Υλοποίηση:  Εξ αποστάσεως - Σύγχρονη Τηλεκπαίδευση

Επιστημονικά Υπεύθυνος:

  • Ηλίας Κουσκουβέλης, Καθηγητής Τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας, πρώην Πρύτανης Παν. Μακεδονίας

 

 Αναλυτική Περιγραφή

Αναλυτική περιγραφή προγράμματος

 

 

Συμμετέχοντες ανέφεραν για το πρόγραμμα:

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος και τυχερός που είχα αυτή την ευκαιρία να διευρύνω τις γνώσεις μου με το εξ αποστάσεως πρόγραμμα σας. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ιδιαίτερα στον χαρισματικό καθηγητή κ. Κουσκουβέλη και στο Τεχνικό προσωπικό για το καλά οργανωμένο πρόγραμμα που έχουν αναπτύξει. Το πρόγραμμα ''Διοίκηση, Διαχείριση Κρίσεων και Διαπραγματεύσεις'' που παρακολούθησα, έδινε πολλές σημαντικές γνώσεις και πληροφορίες για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν, άμεσα ή έμμεσα, εργαζόμενους σε θέσεις διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων. Ανοίγει ορίζοντες ενώ ταυτόχρονα δίνει ταυτότητα και όνομα σε ένα πλήθος καθημερινών διαδικασιών - επίλυσης προβλημάτων στην εργασία σε επιχειρήσεις, αναδεικνύοντας την σπουδαιότητά τους. Σας ευχαριστώ πολύ.»
- Αναστάσιος Τοπαλίδης

«Θεωρώ ελάχιστη υποχρέωσή μου, να ευχαριστήσω δημόσια το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, για το πολύ επιτυχημένο εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό του πρόγραμμα "Διοίκηση, Διαχείριση Κρίσεων και Διαπραγματεύσεις", που υλοποιεί με μεγάλη συμμετοχή εκπαιδευομένων απ' όλη την Ελλάδα. Ιδιαίτερα επιθυμώ να συγχαρώ τον Υπεύθυνο Καθηγητή του προγράμματος κύριο Ηλία Κουσκουβέλη, για τη μεταδοτικότητα, τη μεθοδολογία, την επάρκεια στο γνωστικό αντικείμενο, τη διεθνή γνώση, τον εμπλουτισμό με ποικίλο συγγραφικό υλικό και υλικό από το διαδίκτυο και το χιούμορ του, που αποτελούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ενός αληθινά χαρισματικού πανεπιστημιακού - εκπαιδευτικού λειτουργού. Όσον αφορά την γραμματειακή και τεχνική υποστήριξη του εγχειρήματος είναι καθ' όλα άψογη και διακρίνονται για τη συνέπεια και την ακρίβεια στο χρόνο και στις δράσεις. Το πρόγραμμα εμβαθύνει σε γνώσεις και πρακτικές διαχείρισης κινδύνων και κρίσεων, σε διεθνή θέματα, σε επιχειρηματικά, εργασιακά, κοινωνικά θέματα και καταστάσεις συγκρούσεων της καθημερινότητας. Αναδεικνύει την προσέγγιση και την επίλυση δύσκολων θεμάτων, μέσα από την οπτική των παίγνιων. Ευχαριστώ βαθύτατα για τις γνώσεις.»
- Αναστάσιος Γ. Γερασιμάτος

«Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου νιώθω την ανάγκη να γράψω δύο λόγια. Αξιέπαινη η πρωτοβουλία του ΠΑ.ΜΑΚ. για την πραγματοποίηση του εν λόγω σεμιναρίου. Πιστεύω ότι το σεμινάριο «ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ» θα με ωφελήσει προσωπικά τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική μου ζωή. Τα όσα διδάχθηκα θεωρώ ότι ήταν πολύ σημαντικά ώστε να με βοηθήσουν στις αποφάσεις που θα πάρω στο μέλλον. Βελτίωσε τον τρόπο σκέψης μου και άνοιξε τους ορίζοντές μου για ένα καλύτερο μέλλον. Καθηγητά κύριε Κουσκουβέλη, σας ευχαριστούμε για τις γνώσεις και τις εμπειρίες που μας μεταδώσατε. Οι γνώσεις του κ. Κουσκουβέλη Ηλία και o τρόπος με τις οποίες τις μεταδίδει στους ανθρώπους, τους εμπνέουν και τους ενεργοποιούν ώστε να διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες. Θεωρώ ότι τα άτομα που είχαν την τύχη να εκπαιδευτούν από τις γνώσεις του κ. Κουσκουβέλη σίγουρα μπορούν να τις εφαρμόσουν στην καθημερινότητα τους και έτσι να οδηγηθούν στην ατομική και επαγγελματική τους επιτυχία. Είμαι σίγουρος ότι από το συγκεκριμένο σεμινάριο θα κερδίσω στις επιλογές μου που θα κάνω στο μέλλον! Το σεμινάριο ήταν υψηλού επιπέδου - εύστοχο - άμεσο - άψογα οργανωμένο. Με ενέπνευσε και σίγουρα θα με βοηθήσει στην επαγγελματική και προσωπική μου πορεία. Σας ευχαριστώ για τις γνώσεις που μου μεταδώσατε!»
- Ιωάννης Κ. Αγιαννίδης

 

 

 
Copyright © 2005-2018.