Πολιτική Εκπτώσεων

 

 

Ομάδες εγγραφόμενων
Ισχύει έπτωση σε ομάδες εγγραφόμενων.

  • Έκπτωση 25% επί των διδάκτρων σε κάθε εγγραφόμενο μέλος ομάδας τριών (3) ατόμων. Η έκπτωση ισχύει με την ταυτόχρονη εγγραφή τριών ατόμων και δεν συνδυάζεται με καμία άλλη έκπτωση.


 
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων (European Youth Card)
Ισχύει έκπτωση σε κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων σε ισχύ. Οι εγγραφόμενοι κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Καρτας Νέων δικαιούνται:

  • Έκπτωση 25% επί των διδάκτρων των Εξ Αποστάσεως προγραμμάτων εξειδίκευσης
  • Έκπτωση 15% επί των διδάκτρων των Δια Ζώσης προγραμμάτων εξειδίκευσης

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Η έκπτωση σε κατόχους Ευρωπαϊκής Καρτας Νέων δεν συνδυάζεται με καμία άλλη έκπτωση.Εφάπαξ καταβολή
Ισχύει έκπτωση με εφάπαξ καταβολή των διδάκτρων.

  • Έκπτωση 5% επί των διδάκτρων δικαιούνται οι εγγραφόμενοι οι οποίοι θα καταβάλουν εφάπαξ τα δίδακτρα προγραμμάτων κόστους άνω των 300€, με μετρητά ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η συγκεκριμένη έκπτωση για την εφάπαξ καταβολή διδάκτρων μπορεί να συνδυαστεί με μία μόνο έκπτωση από τις παρακάτω ειδικές κατηγορίες.Ειδικές κατηγορίες

Ισχύουν εκπτώσεις σε ειδικές κατηγορίες εγγραφόμενων.

Οι παρακάτω ειδικές κατηγορίες εκπτώσεων ΔΕΝ ισχύουν αθροιστικά.

  • Έκπτωση 20% επί των διδάκτρων δικαιούνται οι εγγραφόμενοι οι οποίοι είναι φοιτητές ή απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και έχουν ολοκληρώσει κάποιο Πρόγραμμα Εξειδίκευσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο παρελθόν.
  • Έκπτωση 15% επί των διδάκτρων δικαιούνται οι εγγραφόμενοι οι οποίοι είναι φοιτητές ή απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
  • Έκπτωση 15% επί των διδάκτρων δικαιούνται οι εγγραφόμενοι οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει κάποιο Πρόγραμμα Εξειδίκευσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο παρελθόν.
  • Έκπτωση 10% επί των διδάκτρων δικαιούνται οι εγγραφόμενοι οι οποίοι είναι άνεργοι, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας σε ισχύ.
  • Έκπτωση 5% επί των διδάκτρων δικαιούνται οι εγγραφόμενοι οι οποίοι είναι φοιτητές άλλου Πανεπιστημίου ή Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος.

 

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι παραπάνω ειδικές κατηγορίες εκπτώσεων ΔΕΝ ισχύουν για τα σπονδυλωτά εξ αποστάσεως προγράμματα εξειδίκευσης του τομέα "Εκπαίδευση - Ειδική Αγωγή" καθώς στα συγκεκριμένα προγράμματα η έκπτωση είναι ανάλογη του αριθμού των ενοτήτων στις οποίες εγγράφεται κάποιος.

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © 2005-2016. Προγράμματα Εξειδίκευσης Πανεπιστημίου Μακεδονίας.